Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτή συζήτηση για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου

Η Επιτροπή για την Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου (Ε.Κ.Μ), καλεί, με ανακοίνωσή της, τα μέλη της Ε.Κ.Μ., κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που ζει στην περιοχή του Μονάχου, καθώς και τους φορείς του ελληνισμού στο Μόναχο, σε κοινή σύσκεψη-συζήτηση, την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14.30, στο Kulturzentrum LUISE, Ruppertstraße 5, 80337 München (δίπλα από το KVR).

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από τη διερεύνηση της οικονομικής κατάστασης της Ε.Κ.Μ., καθώς και προτάσεις για τη συνέχεια, με σκοπό την ύπαρξη Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη συνάντηση υπάρχει το ενδεχόμενο, και ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, να εκλεγεί από τους παρόντες επιτροπή ίδρυσης/επανίδρυσης Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο.

Ακόμη, σημειώνεται, ότι η παρουσία / συμμετοχή στην ανοιχτή συζήτηση δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση, ενώ τονίζεται ότι “η συμμετοχή της καθεμιάς και του καθένα χωριστά, όπως και συνολικά του ελληνισμού του Μονάχου, θα αποτελέσει ένα θετικό πρώτο βήμα για την επιτυχή συνέχεια της προσπάθειας να έχουμε ξανά στο Μόναχο μια Ελληνική Κοινότητα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας”.

Πηγή: doryforos.org

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More