Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision 2023: Πανέτοιμος ο Βίκτωρας Βερνίκος – Εντυπωσιακές παρουσίες στο «τιρκουάζ χαλί»

Γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας, ο 16χρονος Βίκτωρας Βερνίκος, διέσχισε το τυρκουάζ χαλί της Eurovision που φιλοξενείται φέτος στην πόλη του Λίβερπουλ, ανυπομονώντας να τραγουδήσει στον Ημιτελικό της Πέμπτης 11 Μαΐου.

«Είμαι πανέτοιμος, θα τραγουδήσω στην 8η θέση. Δεν έχω καθόλου άγχος, θέλω να ανέβω στη σκηνή» είπε.

Η παρέλαση στο τυρκουάζ χαλί, είχε εντυπωσιακές παρουσίες με απόλυτο φαβορί τη Λορίν που εκπροσωπεί τη Σουηδία με το τραγούδι “Tattoo”.

«Αυτά τα τατουάζ, αντιπροσωπεύουν την κληρονομιά μου, γιατί είμαι από τη Βόρεια Αφρική, από το Μαρόκο» είπε.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος που είναι ο νεότερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision, και έχει γράψει μόνος του το τραγούδι του, με τίτλο «What They Say».

Ο Βίκτωρας και η ελληνική αποστολή παρακολούθησαν την κυριακάτικη λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Νικολαου στο Λίβερπουλ.

Ο 16χρονος φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του, επισκέφθηκε το σχολείο όπου κάθε Σάββατο πραγματοποιούνται μαθήματα ελληνικών, τραγούδησε, χόρεψε με τα παιδιά και στο τέλος έπαιξε μπάσκετ, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από μαθητές και καθηγητές.

Λίγα 24ωρα πριν από την συμμετοχή του στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπώντας την Ελλάδα, ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος μίλησε στο ertnews.gr για το τραγούδι του, το σκεπτικό που τον έκανε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό με το συγκεκριμένο κομμάτι, την επιλογή του να τραγουδήσει στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά, την έκφραση που αποκτάται μέσα από τη μουσική, τα αγαπημένα του τραγούδια από τον θεσμό της Eurovision. Μίλησε όμως και για τα υπόλοιπα, πέραν της μουσικής, ενδιαφέροντά του.

Διαβάστε εδώ: Eurovision 2023 – Βίκτωρ Βερνίκος στο ertnews.gr: «Ελπίζω το “What they say” να βοηθήσει τους Έλληνες να εκφραστούν» (video)

Πηγή: ΕΡΤ | Αποστολή – Λίβερπουλ: Σοφία Κωνσταντινίδου | Επιμέλεια βίντεο: Ειρήνη Βασάλου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More