Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντετοκούνμπο και NBAers “έκλεψαν” την παράσταση στη πρεμιέρα του “Rise” στα Σεπόλια

 

Πλήθος κόσμου, αλλά και “λαμπερές” παρουσίες έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας “Rise” στην Ελλάδα, στο γήπεδο μπάσκετ των Σεπολίων.

Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, αλλά και με άλλους παίκτες των Μπακς, έγινε η πρεμιέρα του “Rise” στην Ελλάδα, στο γήπεδο μπάσκετ στα Σεπόλια. Τον Γιάννη συνόδεψαν οι Θανάσης, Άλεξ, Φράνσις, αλλά και η μητέρα τους Βερόνικα, με τον Κώστα να ήταν ο μοναδικός απών, καθώς έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα στη Λάρισα.

Στην προβολή της ταινίας ήταν και τρεις παίκτες των Μπακς. Πιο συγκεκριμένα οι Πατ Κόνατον, Τζόρνταν Νουόρα και Τζεβόν Κάρτερ, αλλά και μέλη του προπονητικού επιτελείου των «ελαφιών».

Παρών στη λαμπερή εκδήλωση ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όπως και ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης, αλλά και ο τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης.

Αρκετά παιδιά πήγαν να δουν και να αποθεώσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα σε μια περιοχή που ξυπνά αναμνήσεις στους “Antetokounbros”.

Αρκετά παιδιά αποθέωσαν τον Γιάννη και τα αδέρφια του στο γήπεδο μπάσκετ των Σεπολίων, ξυπνώντας αναμνήσεις στους “Antetokounbros” (@antetokounbros, Instagram)

 

Το άρθρο Αντετοκούνμπο και NBAers “έκλεψαν” την παράσταση στη πρεμιέρα του “Rise” στα Σεπόλια εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More