Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιδ. Καθαριότητας Κορδελιού-Ευόσμου: Αδιανόητη η επίθεση στον υπάλληλο καθαριότητας από πολίτη

Για αδιανόητη και αναίτια επίθεση έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού -Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον υπάλληλο καθαριότητας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πολίτη, επειδή τον ενόχλησε ο θόρυβος του απορριμματοφόρου.

Ο κ. Δεμερτζής καταδίκασε το βίαιο περιστατικό και τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλάι του εργαζόμενου σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια προβεί εναντίον του πολίτη.

Προειδοποίησε ακόμα ότι δεν θα γίνονται ανεκτά παρόμοια περιστατικά, καθώς οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κάνουν ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, και ο σεβασμός είναι το ελάχιστο που πρέπει να τους αποδίδουν οι πολίτες.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο στις 05.30 το πρωί του Σαββάτου, στην οδό 25ης Μαρτίου, στον Εύοσμο. Ο πολίτης βγήκε στο μπαλκόνι και μίλησε άσχημα στους εργαζόμενους που εκείνη την ώρα προχωρούσαν στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Ωστόσο, δεν αρκέστηκε στην λεκτική επίθεση, καθώς στην συνέχεια κατέβηκε από το σπίτι του και όρμηξε με γροθιές σε βάρος ενός εκ των δημοτικών υπαλλήλων, τον οποίον χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς του μάλιστα «με ξύπνησες εσύ και το απορριμματοφόρο».

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More