Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ταχεία μετάβαση σε μία νέα ψηφιακή εποχή

Η αναπτυξιακή λογική και η διεύρυνση του κύκλου της δραστηριότητάς του είναι οι άξονες που θα κινηθεί το ΑΠΕ – ΜΠΕ το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο εκσυγχρονισμός, η ψηφιακή μετάβαση και η εξωστρέφεια είναι οι στόχοι του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων για μια μεγαλύτερη παρουσία και ένα ισχυρότερο αποτύπωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό το επόμενο διάστημα.

«Βασική επιθυμία του πρωθυπουργού είναι το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης σε πολύ δύσκολα χρόνια εισαγόμενων κρίσεων, να αποτυπώνεται με τη λεπτομέρεια που χρειάζεται, την επεξήγηση, την επιχειρηματολογία», όπως ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος, και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Ο κ. Αιμίλιος Περδικάρης, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ ανέφερε: «Να περάσουμε στα επόμενα βήματα, σε μία φάση εκσυγχρονισμού, σε μία φάση ψηφιακής μετάβασης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, κάνοντας και τη ζωή των δημοσιογράφων ποιο εύκολη και φυσικά το δημοσιογραφικό προϊόν που παράγουμε προς όφελος και των υπόλοιπων μέσων να είναι όλο και καλύτερο και αξιόπιστο».

Το γραφείο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στη Θεσσαλονίκη φιλοδοξεί να γίνει το βήμα μέσα από το οποίο θα διεξάγεται ο δημόσιος διάλογος της Θεσσαλονίκης. Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων είναι το μοναδικό Ελληνικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο προέκυψε, ύστερα από τη συνένωση του Αθηναϊκού και του Μακεδονικού Πρακτορείων Ειδήσεων, το 2005.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Σταματόπουλος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More