Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποθεώθηκε στην απονομή ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου για το άλμα-ποίημα στα 8.52μ.

Την αποθέωση γνώρισε σήμερα ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, στην κορυφαία στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου στη Βουδαπέστη.

Ήταν το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του Έλληνα υπεραθλητή που με το άλμα ποίημα που πραγματοποίησε χθες στον συγκλονιστικό τελικό με 8.52μ. σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους πολυάριθμους Έλληνες θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο, αλλά και σε εκατομμύρια συμπατριώτες μας απ΄όλο τον κόσμο που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Το τελευταίο του άλμα, ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη, καθώς μέχρι τότε προηγείτο ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ, αποδεικνύοντας ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα!

Ήθος, απλότητα, χιούμορ, αυτοσαρκασμός είναι μερικά μόνον από τα χαρίσματα του σπουδαίου 25χρονου αθλητή από τα Γρεβενά ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής σε κορυφαίο επίπεδο με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση, αλλά και ο μοναδικός εν ενεργεία στον κόσμο που είναι ο κάτοχος των χρυσών μεταλλίων στο μήκος σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2021!

Στιγμές χαλάρωσης, αλλά και αποθέωσης από τους συγγενείς και φίλους του στο ξενοδοχείο απόλαυσε μετά τον τελικό ο Μίλτος Τεντόγλου, όπου ήπιε και μπύρα που του έδωσε η “Χάλκινη” Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Επόμενος μεγάλος στόχος του Μίλτου Τεντόγλου, που θύμωσε με τον εαυτό του, καθώς όπως είπε, το άλμα του ήταν για 8.70μ., είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More