Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι από την περιοδεία του πρωθυπουργού στην ΑΜΘ λέει το ΚΚΕ

“Απόλυτα ικανοποιημένοι πρέπει να αισθάνονται οι επιχειρηματικοί όμιλοι από τη διήμερη περιοδεία του Πρωθυπουργού στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, αφού το σύνολο των εξαγγελιών, αυτούς και τα συμφέροντά τους αφορά”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ ΑΜ-Θ.

Επιπλέον στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει πως “ο λαός της περιοχής σωστά κράτησε ‘μικρό καλάθι’, τόσο μικρό όσο και το καλάθι του νοικοκυριού. Από τα πιο αρμόδια χείλη  αποτυπώθηκαν οι προτεραιότητες του περιβόητου ‘Αναπτυξιακού Προγράμματος’ για την περιοχή, με ορίζοντα το 2030! Από τα 360 έργα ύψους 6,8 δις για τις άμεσες λαϊκές και κοινωνικές ανάγκες προβλέπεται περίπου το 4%. Για το υπόλοιπο 96% των 6,8 δις, ο πρωθυπουργός αφιέρωσε 3 ομιλίες και 1 συνέντευξη τύπου, με σκοπό να πείσει πως  από τα «εμβληματικά» αυτά έργα δήθεν θα βγουν όλοι ωφελημένοι”.

“Ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μπορεί και πρέπει να διακρίνει τα ‘ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα’, να απορρίψει τις προεκλογικές φιέστες που γίνονται για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους ενεργειακούς κολοσσούς και να ενισχύσει το ΚΚΕ”, τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More