Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από δυο χωριά… «Σπαρτιάτες» – Η απάντση του Β. Στίγκα στους βουλευτές του που στήριξαν τον Κασιδιάρη

Τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, προκειμένου να επιλυθούν τα εσωκομματικά προβλήματα, που έχουν προκύψει.

Αφορμή, η πρόθεση των 8 βουλευτών του κόμματος να στηρίξουν τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας.

Όπως δήλωσε ο κ. Στίγκας: «Μετά τα χθεσινά δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, πράγματα τα οποία δεν άρεσαν σε κανέναν αποφασίσαμε να γίνει σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την επόμενη εβδομάδα και να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Νιώθουμε και οφείλουμε έναν μεγάλο σεβασμό στους 241.000 ψηφοφόρους μας που μας τίμησαν και μας έβαλαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Επομένως, δεν μπορούμε έτσι να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα και θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι πρέπει για να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά στις δύσκολες ώρες και στα μεγάλα προβλήματα που έρχονται για την χώρα μας».

Πρόσθεσε: «Oπως δηλώσει κατ’ επανάληψη το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ένα ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δεν σημαίνει τίποτα. Εκείνο το οποίο έχω να δηλώσω -και το έχω ξαναπεί- είναι ότι ποτέ στην ζωή μου, δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ, βεβαίως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδεχομένως να έχουν είτε συναισθηματικούς δεσμούς, είτε να μην γνωρίζουν καλά την λειτουργία ενός κόμματος ή την λειτουργία μέσα στο Κοινοβούλιο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More