Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστέρας Τρίπολης και σχολικός αθλητισμός

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό και καθημερινά υποδέχεται παιδιά από τα σχολεία της Τρίπολης, προσφέροντας δώρα, αλλά κυρίως χαρά, χαμόγελα και ώρες άθλησης. 

Αυτήν την εβδομάδα τρία Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και γέμισαν με παιδικές φωνές το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Οι μαθητές του 8ου, του 2ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες των ομάδων του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο και να ακούσουν στοιχεία από την ιστορία της ομάδας. 

Επίσης, σε κάθε σχολείο προσφέρθηκε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και ρουχισμός για τις σχολικές δραστηριότητες των μαθητών.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να στηρίζει τη σχολική κοινότητα και τους μαθητές της Τρίπολης, μα διάφορες δράσεις και με πολύ μεγάλη ευθύνη και αγάπη για την νέα γενιά και την περιοχή του.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More