Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί της Ηλείας στον Θεοδωρικάκο

Η ενίσχυση, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές, των Αστυνομικών Τμημάτων της Ηλείας, ήταν το βασικό θέμα που τέθηκε στην συνάντηση που είχαν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκο ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος και το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με την συμμετοχή του προέδρου Γρηγόρη Κατσώλη, του Γ.Γ. Δημήτρη Χριστοφόρου και το ταμία Βασίλη Τρυπάκη.

Τέθηκε επι τάπητος η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών της Ηλείας με προσωπικό, καθώς επίκεινται μεταθέσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου ζητήθηκε από τον Υπουργό στο πλάνο να συμπεριληφθεί ο νομός με έναν ικανοποιητικό αριθμό αστυνομικών.

Επιπλέον, τέθηκε και το θέμα της ενίσχυσης των αστυνομικών με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, όπως αποτυπώνεται και στα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Η ατζέντα περιελάβανε και τις κτιριακές υποδομές, με τα προβλήματα όπως έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στα κτίρια που στεγάζονται τα Αστυνομικά Τμήματα του Νομού. Ήδη έχουν δρομολογηθεί παρεμβάσεις , υπάρχει σημαντική πρόοδος και εκφράστηκε αισιοδοξία ότι σύντομα θα έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More