Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αϊ Βασίληδες πλημμύρισαν την πόλη της Λάρισας

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων στο κάλεσμα από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας για να πάρουν μέρος στο Santa Run Larissa.
Μικροί και μεγάλοι Αϊ Βασίληδες πλημμύρισαν την πόλη και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο πλαίσιο της διοργάνωσης Santa Run Larissa. Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν για την ενίσχυση με εξοπλισμό των τμημάτων χημειοθεραπείας τόσο στο ΠΓΝΛ, όσο και στο ΓΝΛ.


Η βόλτα των Αϊ Βασίληδων ξεκίνησε από την οδό Παπαναστασίου και τερματίστηκε στο κέντρο της πόλης. Με συνθήματα, σφυρίγματα και κρατώντας πλακάτ και μπαλόνια έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση.


Το Santa Run Larissa διοργανώθηκε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον Εμπορικό Σύλλογος Λάρισας και τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης (ΣΙΚΑΕΛ). Χρυσός χορηγός είναι κατασκευαστική εταιρεία TEDRA. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων και παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς, οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων, Πάνος Σάπκας και Δημήτρης Δεληγιάννης και πλήθος κόσμου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More