Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βάφτηκε… ασπρόμαυρο το Τορίνο

 

Η Γιουβέντους πήρε σημαντικό… τρίποντο, καθώς επικράτησε 1-0 της συμπολίτισσας στο “Ντέρμπι ντελά Μόλε”, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Η “Μεγάλη Κυρία” ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ προτού προηγηθεί, είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Σέζνι, ωστόσο ήταν πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις και στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Ο αγώνας

Στο 14′ ο Μίραντσουκ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ωστόσο ο Σέζνι είχε πάρει καλή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 23ο λεπτό, ο Ράντονιτς εξαπέλυσε έναν… κεραυνό, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34′, ο Κουαδράδο έκλεψε την μπάλα, ο Βλάχοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, με τον Σέρβο να αποκρούει το πλασέ του συμπατριώτη του. Στη συνέχεια της φάσης, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε, επίσης, δύο μακρινά σουτ των Λοκατέλι και Κουαδράδο.

Στο 49ο λεπτό, ο Κόστιτς έβγαλε μια “γλυκιά” σέντρα, με τον Τζίτζι να φτάνει κοντά στο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθεια του να απομακρύνει. Στο 51′, ο Λοκατέλι έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Στο 58′ ο Βλάσιτς σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως ο Σέζνι ήταν στη σωστή θέση και απομάκρυνε. Στο 73ο λεπτό, ο Κόστιτς βρήκε τον Βλάχοβιτς, την κεφαλιά του οποίου έστειλε σε κόρνερ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, από το οποίο προήλθε το γκολ της Γιουβέντους. Ο Ντανίλο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Βλάχοβιτς από κοντά άνοιξε το σκορ.

ΓΚΟΛ: 74′ Βλάχοβιτς

Κίτρινες: 60′ Λινέτι, 90+3′ Λαζάρο

Τορίνο (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι (79′ Ζίμα), Σουρς, Ροντρίγκες, Αϊνά (79′ Σίνγκο), Λούκιτς, Λινέτι (79′ Καραμό), Λαζάρο, Βλάσιτς, Μίραντσουκ, Ράντονιτς (Πελέγκρι).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ (52′ Μπονούτσι), Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο, ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς (90′ Παρέδες), Κεν (73′ Μίλικ).

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More