Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η σύλληψη του «τραπεζίτη» των βαρόνων ναρκωτικών στη Γλυφάδα

Με τρόπο που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, συνέλαβε η Αστυνομία τον σκιώδη «τραπεζίτη» εγκληματικών οργανώσεων, που «ξέπλενε» τεράστια ποσά, προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών. Βίντεο – ντοκουμέντο κατέγραψε καρέ- καρέ τη σύλληψή του. Εντυπωσιάζει η στιγμή που ο 52χρονος πέφτει στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, οι οποίοι παρίσταναν τους υπαλλήλους του Δήμου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το τελευταίο στάδιο της επιχείρησης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ, Φορώντας κίτρινα γιλέκα και παριστάνοντας εργάτες του Δήμου ακινητοποιούν και συλλαμβάνουν τον 52χρονο.

Αρχικά, οι άνδρες του ΣΔΟΕ, κάνουν νόημα στον βαρόνο των ναρκωτικών να μειώσει ταχύτητα, ενώ κινούνταν με το μηχανάκι του. Έπειτα, ο ένας τον προσεγγίζει και ενώ του μιλά, πέφτει αιφνιδιαστικά πάνω του και τον ακινητοποιεί. Παράλληλα, σπεύδει και ένας ακόμα της Δίωξης για να τον βοηθήσει.

Κι ενώ ο 52 χρονος προσπαθεί να αντισταθεί, πέφουν ακόμη τρεις άνδρες της Δίωξης επάνω του, με αποτέλεσμα να μην έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More