Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Καρράς: Κατέθεσε μήνυση σε σελίδα του facebook- Προώθησε προϊόν με ψεύτικες φωτογραφίες του

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς φέρεται να εκμεταλλεύτηκε εταιρεία διαφημίζοντας ένα προϊόν αδυνατίσματος. Η εταιρεία επεξεργάστηκε φωτογραφία του, ώστε να πείσει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα.

Ο τραγουδιστής προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων καθώς βρήκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προφίλ με το όνομα και τη φωτογραφία του μέσα από το οποίο τον παρουσιάζουν να διαφημίζει ουσιαστικά σκεύασμα αδυνατίσματος και να αιτιολογεί την απώλεια βάρους του, η οποία όμως προκλήθηκε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

«Τις τελευταίες ημέρες ζω στην κυριολεξία έναν εφιάλτη χωρίς τέλος», όπως αναφέρει στη μήνυσή του ο τραγουδιστής και προσθέτει: «έρχεται να προστεθεί στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω συνεπεία των οποίων οδηγήθηκα σε μεγάλη απώλεια βάρους. Άγνωστοι σε μένα δράστες αποφάσισαν να την εκμεταλλευτούν και να με εμφανίσουν ως χρήστη κάποιου σκευάσματος. Είναι δε το θράσος των δραστών τέτοιο που έφτασαν στο σημείο μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ μετά την απώλεια βάρους, να την αλλοιώσουν προφανώς και να με εμφανίζουν να κρατώ το συγκεκριμένο σκεύασμα», όπως αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο καλλιτέχνης προσέφυγε και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More