Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασίλης Κωνσταντίνου για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρέπει η Πολιτεία να πάρει θέση για τους συνδέσμους»

Για τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου ήταν βαθιά συγκινημένος από τα γεγονότα και σχετικά με τους οπαδούς της Κροατίας ανέφερε: «Πιστεύω όμως ότι αυτό το περιστατικό δεν ήταν καταπολέμηση της βίας. Νομίζω ήταν κατευθυνόμενη. Θέλω να πιστεύω ότι όλος ο κόσμος ξέρει ότι οι Κροάτες έχουν μια συμμορία την οποία την χρησιμοποιούν πάντα στα δύσκολα παιχνίδια που έχει η συγκεκριμένη ομάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πηγαίνουν οπουδήποτε παίζει η συγκεκριμένη ομάδα για να δημιουργήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για την εμπλοκή Ελλήνων στα επεισόδια που φαίνεται πως ήταν εκτεταμένη. Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτοί δεν είναι ούτε φίλαθλοι ούτε οπαδοί» ενώ θεωρεί ακόμα πως «η πολιτεία πρέπει να πάρει θέση για τους συνδέσμους που έχουν όλες οι ομάδες, οι οποίοι είναι κατευθυνόμενοι από παράγοντες έξω από τον αθλητισμό».

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνου έδειξε τον κανονισμό που εκδίδει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ για ασφάλεια στα γήπεδα και τόνισε ότι έχει μεγάλη σημασία όσοι ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο να τον γνωρίζουν και τον τηρούν.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More