Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βεατρίκη Ντούγκου: «Αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομά μου»

Η 17χρονη Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου, που είχε κλέψει την παράσταση στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου άρχισε να γράφει τη δίκη της πορεία στον ελληνικό στίβο με τη κατάρριψη του ρεκόρ της Μαρίνας Βαρσαμίδου στα 200μ., που κρατούσε από το 1989.

H ίδια μίλησε στην ΕΡΤ3 και την Ευγενία Γήτα.

«Η δημοσιότητα ξεκίνησε με την παρέλαση. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι αυτή τη φορά αξίζει να σημειωθεί το όνομά μου έστω και λίγο γιατί αυτή τη φορά έκανα όντως κάτι και δεν εμφανίστηκα απλά σε ένα δημόσιο γεγονός», σχολίασε αρχικά η νεαρή πρωταθλήτρια.

Για το αν περίμενε το ρεκόρ ανέφερε: «Όχι, δεν το αισθάνθηκα ούτε λίγο, παρ’ όλα αυτά ο προπονητής μου πίστευε πολύ σε μένα και μου το είπε επανειλημμένα από την αρχή της σεζόν. Απλά εγώ περίμενα ότι μου το έλεγε για να μου τονώσει το ηθικό, για να πάω με άλλον αέρα στον αγώνα, όχι ότι όντως θα κατάφερνα κάτι τόσο μεγάλο».

Σε ερώτηση για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει φέτος το χρονόμετρο η Βεατρίκη Ντούγκου είπε: «Για τον ανοιχτό στίβο πιστεύω σίγουρα κάτω από 25’’ και πιο συγκεκριμένα 24:60 κάπου εκεί, ελπίζω, αλλιώς και πανελλήνιο ρεκόρ, γιατί όχι».

Σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πρώτη φορά βλέπω στάδιο στίβου τόσο γεμάτο για… στίβο και όχι για κάποιο άλλο άθλημα και πιστεύω ότι είναι απλά η αρχή, ότι υπάρχουν κι άλλα να έρθουν. Στην αρχή προφανώς αγχώθηκα με τόσο κόσμο αλλά μετά απλά ένιωσα τόσο ευγνώμων, που έρχεται κόσμος να παρακολουθήσει στίβο».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More