Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρετανία: Διεξοδική έρευνα για την πιθανότητα παραβίασης ιατρικών δεδομένων της Κέιτ

Έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο νοσοκομείο London Clinic, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά καθώς διερευνά ισχυρισμούς ότι το προσωπικό προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον.

Η σοκαριστική αυτή είδηση ήρθε λίγες ώρες μετά τις νέες εικασίες σε σχέση με την τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sun σε φάρμα στο Γουίνσδορ. Υπεύθυνος παρακολούθησης δεδομένων, μιλώντας στην Dailymail σχολίασε ότι «έλαβε μια αναφορά για πιθανότητα παραβίασης» και πως βρισκόταν στη διαδικασία «αξιολόγησης των πληροφοριών που παρέχονται». Τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού, που δεν σχετίζεται με τη θεραπεία της, είχε προσπαθήσει να παραβιάσει τα αρχεία αναφέρει η εφημερίδα, πλήττοντας την φήμη του νοσοκομείου που είναι γνωστό για την θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Για το περιστατικό η πριγκίπισσα ενημερώθηκε ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον σχολίασε: «Είναι θέμα της Κλινικής του Λονδίνου».

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την κατάστασή τους, αξίζουν απόλυτη εμπιστευτικότητα σχετικά με τις ιατρικές τους πληροφορίες» δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ωστόσο η εφημερίδα Sun προβάλει σήμερα τον άνδρα που φωτογράφισε την Κέητ να ψωνίζει στην φάρμα στο Γουίνδσορ επιβεβαιώνοντας: «Είδα την Κέιτ με τα μάτια μου» βάζοντας φρένο στα σχόλια του κίτρινου τύπου «αυτή δεν είναι η Κεητ αλλά η σωσίας της. «Ο κόσμος τρελαίνεται με μια γυναίκα που πάει για ψώνια», είναι ο τρόπος με τον οποίο η Daily Star συνοψίζει την οργή.

Ανταπόκριση – Ηνωμένο Βασίλειο: Νατάσα Καντζάβελου | EΡΤΝews

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More