Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρετανία: Κατέρρευσε η παρουσιάστρια στο debate των Λιζ Τρας και Ρίσι Σουνάκ (video)

Η ζωντανή συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων, που διεκδικούν τη διαδοχή του Μπόρις Τζόνσον, ολοκληρώθηκε σε δραματικό τρόπο την Τρίτη όταν η παρουσιάστρια λιποθύμησε.

Η υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας και ο Ρίσι Σουνάκ τσακώνονταν για τα σχέδιά τους όταν ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος στο στούντιο. Η συζήτηση, η οποία φιλοξενούνταν από το Talk TV και τη Sun σε ζωντανή μετάδοση, διακόπηκε ξαφνικά με τη Λιζ Τρας να ακούγεται να φωνάζει: «Ω Θεέ μου», λίγο μετά τη λιποθυμία της παρουσιάστριας Kate McCann.

UK PM debate halted after incident in the studio – TalkTV presenter Kate McCann has reportedly fainted

Watch as a shocked Foreign Secretary Liz Truss hurriedly rushes off to help the moderator. pic.twitter.com/mrxfhyYWYQ

— Sir Percy Unrat, Prof Unrat (@SirPercyUnrat) July 26, 2022

«Αν και η παρουσιάστρια είναι καλά, η συμβουλή του γιατρού ήταν να μη συνεχιστεί η συζήτηση. Ζητάμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές μας και ακροατές», ανέφερε στο Twitter το Talk TV.

Kate McCann fainted on air tonight and although she is fine, the medical advice was that we shouldn’t continue with the debate. We apologise to our viewers and listeners.

— TalkTV (@TalkTV) July 26, 2022

Πριν από το πρόωρο τέλος του debate, Τρας και Σουνάκ είχαν ξανά συγκρουσθεί σχετικά με τα φορολογικά τους σχέδια και την αντιμετώπιση μιας οικονομικής κρίσης.

Η συζήτηση της Τρίτης ήταν η δεύτερη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο διεκδικητών.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More