Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βροχές και καταιγίδες το Σάβατο στην Ήπειρο

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Ηπείρου, καθώς αναμένεται αλλαγή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, με τη Διεύθυνση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου να κάνει λόγο για «σφοδρά φαινόμενα». Ταυτόχρονα ενημέρωσε του Δήμους και τις άλλες συναρμόδιες αρχές και υπηρεσίες να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν, συστήνει δε σε όσους πρόκειται να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί.

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στις περισσότερες περιοχές της χώρας από αργά το απόγευμα της Παρασκευής έως και το μεσημέρι της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, αρχικά στα βορειοδυτικά, βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα από αργά το απόγευμα στην περιοχή της Κέρκυρας και των Παξών και από τις βραδινές ώρες στην Ήπειρο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη δυτική Στερεά. Επίσης, το Σάββατο από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More