Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Λύση στα δικαστήρια ζητούν γονείς ναρκομανούς παιδιού

Στα δικαστήρια κατέφυγαν για να βρούν λύση στο πρόβλημα με την 43χρονη κόρη τους, χρήστη ναρκωτικών οι ηλικιωμένοι γονείς. Η γυναίκα τους βρίζει, τους χτυπάει και τους απειλεί για να της δίνουν χρήματα για τη δόση της, ενώ πρόσφατα πούλησε την τηλεόραση του σπιτιού για να αποκτήσει χρήματα. Το ένα από τα αδέλφια της είναι στη φυλακή ενώ είναι χρήστης ηρωίνης ενώ η αδελφή της είναι παντρεμένη με δύο παιδιά.

Οι δύο ηλικιωμένοι γονείς κατήγγειλαν την κόρη τους που συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής. Ο πατέρας της, 81ός ετών κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το Σάββατο το βράδυ η κόρη του πούλησε την τηλεόραση ενώ ανέφερε ότι καθημερινά γίνονται φασαρίες και ενοχλούνται οι γείτονες καθώς η κόρη του τους βρίζει και τους απειλεί και ότι θα κάψει το σπίτι. Η μητέρα της επίσης κατέθεσε ότι η κόρη της τους ζητάει συνεχώς χρήματα για να παίρνει φάρμακα.

Η ίδια η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ότι είναι τοξικομανής και ότι πούλησε την τηλεόραση για να αγοράσει άλλα πράγματα και όχι ναρκωτικά ενώ ανέφερε ότι οι γονείς της της φωνάζουν και τη βρίζουν. Δήλωσε ότι θα φύγει από το σπίτι και θα πάει να μείνει με το σύντροφό της και θα αναζητήσει δουλειά. Το δικαστήριο τελικά την καταδίκασε σε φυλάκιση εννιά μηνών χωρίς αναστολή γιατί είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν για φορολογικό αδίκημα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More