Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Συγκέντρωση αγροτών της Μαγνησίας στον Περιφερειακό και από κει στο μπλόκο του Ριζομύλου

Η συμμετοχή των αγροτών της Μαγνησίας καθώς και ο αριθμός των αγροτικών τους θα καθορίζει την αυριανή τους πορεία προς την ένα εθνική οδό, όπως αποφασίστηκε μετά από μαζικές συσκέψεις που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας με τους Αγροτικούς Συλλόγους.

Με την απόφασή της καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής να συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. στον Περιφερειακό Βόλου όπου θα συναντηθούν στις 11:30 π.μ. με τους συναδέλφους τους στο μπλόκο του Ριζόμυλου και ανάλογα με τη συμμετοχή και τη διάθεση που θα δείξουν οι αγρότες, δεν αποκλείεται η μετακίνηση στην εθνική.

Παράλληλα καλούν και όσους αγρότες δεν έχουν βγει στο μπλόκο του Ριζομύλου με τα τρακτέρ τους το ενισχύσουν, στέλνοντας το μήνυμα του ανυποχώρητου αγώνα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ώστε μαζικά να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Τέλος, σημειώνει η ανακοίνωση ότι τα όποια αποτελέσματα και κατακτήσεις ήταν αποτέλεσμα των αγώνων τους. “Αγωνιζόμαστε να μείνουμε στα χωριά και στις καλλιέργειες μας”, καταλήγει.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More