Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κόκκαλης για Κασσελάκη: “Το θέμα δεν είναι τι θέλει αυτός που διαφωνεί με τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τι θέλει ο κόσμος”

«Το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ, ή τι θέλει κάποιος άλλος που τώρα διαφωνεί με την ηγεσία. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος…» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκαλούνται στο εσωτερικό του κόμματος μετά την εκλογή του κ. Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αν υπάρχει κίνδυνος να εκτροχιαστεί αυτή η δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λαρισαίος πολιτικός είπε πως «δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Αν με ρωτάτε αν θα αποχωρήσουν κάποια στελέχη, θα πω πιθανόν ναι. Δεν το φοβάμαι όμως το ενδεχόμενο της διάσπασης. Το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ, ή τι θέλει κάποιος άλλος που τώρα διαφωνεί με την ηγεσία. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος και ο κόσμος έδειξε ότι θέλει τρία πράγματα την περασμένη Κυριακή: Ανανέωση, ενότητα και ομοψυχία απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και σε αυτό τον αγώνα δε μπορεί να απουσιάζει κανείς. Ο Στέφανος Κασσελάκης τα εκφράζει όλα αυτά. Πρέπει να τους δώσουμε πίστωση χρόνιου και τις πολιτικές. Έχει ήδη αναδείξει θέματα… Εάν πάλι κάποιος συνεχίζει και θέτει θέμα στο πρόσωπο του αρχηγού, τότε είναι δικαίωμά του να πράξει ότι θέλει”.

Πρόσθεσε δε, πως «αυτή η έντονη και δημόσια διαφωνία, ουσιαστικά αποστερεί από την αξιωματική αντιπολίτευση τη δυνατότητα να κάνει προγραμματική αντιπολίτευση… Πιστεύω ότι η οποιαδήποτε εσωτερική αντιδικία δεν ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο, όσο τον ενδιαφέρει π.χ. η πρόταση που έχουμε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανατάξει και πολύ σύντομα. Από εμάς ο κόσμος περιμένει προτάσεις για τα προβλήματα που τον απασχολούν» κατέληξε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More