Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γερμανία (11η αγωνιστική): Αγγίζει την Ουνιόν η Μπάγερν | Αναζητεί… ανάκαμψη η Ντόρτμουντ

 

Το γερμανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται και σήμερα (22/10) το πρόγραμμα των αγώνων ξεχωρίζει για τα παιχνίδια των Βαυαρών και των Βεστφαλών.

Η φετινή Bundesliga εξακολουθεί να έχει τις εντυπώσεις, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικές και έχουν φέρει τα… πάνω κάτω στη βαθμολογία.

Η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει (16:30) τη Χόφενχαϊμ και θέλει να δώσει συνέχεια στη… δαιμονισμένη κατάστασή της στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι Βαυαροί έχουν χάσει πολύτιμου βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και η εξαιρετική Ουνιόν Βερολίνου έχει αρπάξει την ευκαιρία, ούσα μόνη στην κορυφή. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με ενδεχόμενη νίκη κόντρα στη Χόφενχαϊμ, φτάνει στο -1 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

Την ίδια ώρα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ αναζητεί τον δρόμο προς τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μετά από δύο διαδοχικές απώλειες βαθμών, οι Βεστφαλοί καλούνται να επιστρέψουν στα τρίποντα, καθώς έχουν υποχωρήσει στον όγδοη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 16 βαθμούς. Ουσιαστικά, απέχουν επτά βαθμούς από την κορυφή και οφείλουν να μη χάσουν περαιτέρω… έδαφος για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Bundesliga.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου

Μάιντς – Κολωνία 5-0

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

16:30 Άουγκσμπουργκ – Λειψία 

16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ – Στουτγκάρδη 

16:30 Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

16:30 Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου

19:30 Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

16:30 Μπόχουμ- Ουνιόν Βερολίνου

18:30 Χέρτα Βερολίνου – Σάλκε

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More