Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για την… κορυφή ο Απόλλων | Μάχη “σωτηρίας” στην Ηγουμενίτσα

 

Με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κούρσα της παραμονής στον βόρειο όμιλο αλλά και αυτή της ανόδου στο νότιο, συνεχίζεται σήμερα (23/1) το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στο “Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας“, ο Θεσπρωτός υποδέχεται (23/1, 14:45) τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε… οριακή κατάσταση, όντες τελευταίοι, με μόλις τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, είναι 13οι με 9 βαθμούς και αν πάρουν το “τρίποντο” θα βρεθούν στο -1 από τη σωτηρία. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα έχει στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Κουέβας και Ρονάλντο Σάνι, αλλά και τον Κωνσταντίνου. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Τρομπούκη, που έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, τα προβλήματα για τον Βαγγέλη Στουρνάρα είναι αρκετά, με την 18αδα να συμπληρώνεται… οριακά.

Στον τελευταίο – χρονικά – αγώνα της ημέρας, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Athens Kallithea (23/1, 15:15) στο γήπεδο του Πανιωνίου. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο… κυνήγι της Κηφισιάς. Για τους γηπεδούχους, νίκη σημαίνει και άνοδος στην κορυφή, αν και με δύο ματς περισσότερα. Οι φιλοξενούμενοι, αν πάρουν το τρίποντο θα φτάσουν στο -3 από την πρώτη θέση. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Φατιόν επιστρέφει μετά την τιμωρία του (κάρτες) για την “ελαφρά ταξιαρχία”, ενώ στην αποστολή του Γιάννη Τάτση μπήκαν και οι… καινούργιοι Μουστακόπουλος και Περέιρα. Εκτός έμεινε ο Λούσινγκερ. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Σίμος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Κοντοχρήστο, Μανθάτη, Δούμτση, Μουνιέ, Χατζηδίμπα, Καινούργιο και Καρανάσιο για αγωνιστικούς λόγους. Ο νεοαποκτηθέντας Ουές αλλά και οι Νάτσης και Μάλτσι μπήκαν στην αποστολή. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 

Μακεδονικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0:0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’ 1:0
Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β’ 4:0
Καλαμάτα – Προοδευτική 1:1

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Βόλου 2:2
Βέροια – Απόλλων Πόντου 1:0
Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0:2
Ηλιούπολη – ΠΑΟ Ρουφ 3:1
Χανιά – Κηφισιά 0:0
Παναθηναϊκός Β’ – Διαγόρας 4:2
Πανσερραϊκός – Ηρακλής Λάρισας 4:0

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

14:45 Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας
15:15 Απόλλων Σμύρνης – Athens Kallithea ΕΡΤ3

Τρίτη 24 Ιανουαρίου

14:45 Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More