Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιοβάνοβιτς για Ιωαννίδη: «Δεν θα φύγει, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Ενώ τα γερμανικά ΜΜΕ επιμένουν να εμπλέκουν μεταγραφικά τον Φώτη Ιωαννίδη, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναφέροντας πως η γερμανική ομάδα είναι σε συζητήσεις με τον 23χρονο φορ κι όχι με τον Παναθηναϊκό (ρεπορτάζ που διαψεύδεται κατηγορηματικά), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκαθάρισε μια και καλή το μέλλον του παίκτη του, τονίζοντας πως «δεν θα φύγει, είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού».

Στο περιθώριο της 42ης γιορτής του ΠΣΑΠΠ, ο Σέρβος προπονητής των «πράσινων» πήρε το μικρόφωνο και θέλησε να «πειράξει» τον παρουσιαστή των βραβείων, Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος λίγο νωρίτερα, κατά τη βράβευση του Ιωαννίδη ως κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή της Super League και μέλους της καλύτερης ενδεκάδας τον είχε ρωτήσει «σε ποια ομάδα θα ήθελες να παίξεις στο εξωτερικό, όταν φύγεις από τον Παναθηναϊκό;».

Ο Γιοβάνοβιτς παίρνοντας μετά από λίγο το μικρόφωνο είπε χαμογελαστός, αλλά με κυριολεκτική διάθεση προς τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Συγχαρητήρια για αυτή τη σπουδαία εκδήλωση. Ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ με ανθρώπους που μίλησαν και έμεινα εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια σε όλους, λογικό ήταν, δικαιούνταν όλα αυτά τα βραβεία. Είναι οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Θέλω και εγώ εκ μέρους μου να συμφωνήσω με τον Φώτη και να δώσω συγχαρητήρια στους γονείς του για τις αρχές και το πως τον μεγάλωσαν. Και να πω κάτι στον Ντέμη πως όταν ανέβηκε ο Αλμέιδα… του έδωσε έναν δρόμο στην Αθήνα, για τον Πινέδα πάλευε για τις θέσεις που είναι καλύτερος κι όταν πήγε ο Φώτης του είπε “Εσύ θα φύγεις” (σ.σ. γέλια).

Να του πω πως δεν θα φύγει ο Φώτης θα είναι μαζί μας, είναι το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού», σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More