Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκάρι Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ να λύσει το συμβόλαιο του Ρονάλντο»

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος του συλλόγου του Μάντσεστερ, σχολίασε, πως παρόλο που συμφωνεί με ορισμένα πράγματα, που είπε ο Πορτογάλος, η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να τον αποδεσμεύσει.

Οι σχέσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκονται σε πλήρη ρήξη, μετά τη συνέντευξη του Πορτογάλου, στον Πιρς Μόργκαν και τα όσα καταλόγησε, στη διοίκηση του συλλόγου και στο κλαμπ γενικότερα.

Ο Γκάρι Νέβιλ πήρε θέση και σχολίασε, πως σε κάποια κομμάτια ο Ρονάλντο έχει δίκιο, όμως ο σύλλογος πρέπει να πάρει άμεσα την απόφαση, να τον αποδεσμέυσει.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Δεν θα έκανε αυτή τη συνέντευξη αν ήθελε μια επιστροφή. Ήξερε ότι θα υπήρχαν τέτοιοι τίτλοι στα Μέσα και θα ήταν το τέλος της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναρωτιέμαι τι κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί η πραγματικότητα είναι ότι ξέρει ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του Κριστιάνο. Αλλιώς δημιουργεί ένα δεδικασμένο ώστε οποιοσδήποτε παίκτης να μπορεί να τους επικρίνει στο μέλλον.

Συμφωνώ με μερικά από τα πράγματα που έχει πει ο Κριστιάνο, και πολλοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμφωνήσουν με πολλά από αυτά, αλλά η πραγματικότητα είναι αν είσαι υπάλληλος σε μια επιχείρηση και λες αυτά τα πράγματα, τότε πρέπει να τερματιστεί η απασχόλησή σου.

Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να το κάνει αυτό τις επόμενες μέρες. Το φινάλε δεν χρειάζεται να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο, εφόσον και οι δύο πλευρές είναι προληπτικές και ώριμες».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More