Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γρεβενά: Επίσκεψη Κυβερνητικού κλιμακίου

Κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Χάρη Θεοχάρη (Υφυπουργό εθνικής οικονομίας και οικονομικών), τη Ζέτα Μακρή (Υφυπουργό παιδείας), με την παρουσία ΤΟΥ βουλευτή του νομού Γιάννη Γιάτσιου και του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, θα επισκεφτεί σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Η περιοδεία του κλιμακίου θα ξεκινήσει με επίσκεψη, στις 11:00, στη υπο-κατασκευή Ιερά Μονή Ταξιαρχών, στον Ταξιάρχη Γρεβενών και στις 11:40 στον αρχαιολογικό χώρο Αγίου Γεωργίου. Στις 12:30, ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί τη ΔΟΥ και η κα Μακρή τις διευθύνσεις εκπαίδευσης Γρεβενών. Στις 13:00, και οι δύο υπουργοί, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στη σχολή αστυφυλάκων, στις 13:40 στο νοσοκομείο, και στις14:30 θα έχουν συνάντηση και συζήτηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία Γρεβενών.

Στις  16:00 θα επισκεφτούν περιοχές που εκτελούνται έργα αγροτικής οδοποιίας και στις 17:00, το κλιμάκιο της ΝΔ, θα συμμετέχει σε  διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Γρεβενών της ΝΔ, στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης, στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More