Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ.Κασσάρας: Την επόμενη εβδομάδα εκλογή νέας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στα Β. Δωδεκάνησα

Στη σπουδαιότητα επανασύστασης του ΣΥΡΙΖΑ και στα Δωδεκάνησα, καθώς και στις προσυνεδριακές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μέλος της ΚΕ του κόμματος Γιώργος Κασσάρας.

“Η εδραίωση των συντηρητικών κομμάτων και η ακροδεξιά επέλαση δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού και αν δεν βρει κοινό βηματισμό η προοδευτική αντιπολίτευση θα υποστούμε όλοι τις συνέπειες ’’τόνισε ο κ. Κασσάρας, ενώ απέδωσε την καθυστέρηση ορισμών νέων οργάνων στο βαρύ κλίμα μετά τη διάσπαση και αποχώρηση μελών και στελεχών αλλά και στις ιδιαιτερότητες του  πολυνησιακού  συγκροτήματος  όπως είναι τα Βόρεια Δωδεκάνησα.

‘’Δεν ήταν διόλου ευχάριστο για όλους η αποχώρηση συντρόφων μας από τις οργανώσεις και τις ΝΕ και χρειάστηκε εύλογος χρόνος για να επανεκκινήσουμε τις διαδικασίες για εκλογή νέων οργάνων  ενόψει και του Συνεδρίου τον Φλεβάρη. Ήδη τις προηγούμενες μέρες εξελέγη νέα Οργάνωση Μελών Καλύμνου με συντονιστή τον Δημήτρη Βώλο και αναπληρώτρια την Αγγελική Τρικοίλη ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα εκλεγεί και νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου’’ υπογράμμισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More