Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις

«H συζήτηση σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και συνιστά ευκαιρία συνολικής αποτίμησης, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας για τον πρόλογο νέας ήττας για τον κ Τσίπρα» , είπε στην ενημέρωση των πολιτκών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για παράσταση και επέμεινε ότι «δίνεται ευκαιρία για σύγκριση σε όλα, ώστε να φανεί γιατί επιλέγει η Αξιωματική Αντιπολίτευση το γήπεδο της τοξικότητας και της λάσπης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε 3 κυρίως ενότητες:

Στο θέμα των παρακολουθήσεων, έχει προκύψει ζήτημα Τσαγιά – Πιτσιόρλα
Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε αλλαγή του ποινικού κώδικα και παραγραφή διάταξης σχετικά με κακόβουλα λογισμικά
Η παρακολούθηση του ΚΚΕ επί διακυβέρνησης
Επίσης ο κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με το αν είχε άδεια να διακινεί προσωπικά δεδομένα κι αν αναφέρονταν τα 6 ονόματα στην επιστολή Ράμμου.
«Υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με όσα του καταμαρτυρεί;», διερωτήθηκε στη συνέχεια και ανέφερε ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «δεν έχει πρώτη ύλη να αντιπολιτευτεί στα μεγάλα ζητήματα και φιλοτεχνεί ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ατεκμηρίωη σκανδαλολογία και σεναριολογία που θα συνιστούν, όπως είπε το παζλ μέχρι τις εκλογές. «

«Ο δικός μας πήχυς δεν είναι η ανεπάρκεια των άλλων. Την Παρασκευή θα ξαναπάρουμε ψήφο εμπισοτύνης. Το διακύβευμα είναι μια δημοκρατία ισχυρή και αυτό ισχύει όταν όλοι σέβονται τους νόμους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά με την κακοκαιρία ο Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε την εεγρήγορση του κρατικού μηχανισμού υπενθυμίζοντας ότι εκδόθηκε προειδοποίηση του 112 .

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More