Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δέκα τραυματίες από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια – Τέσσερις παραμένουν για νοσηλεία στον Ερυθρό Σταυρό

Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύονται οι δέκα συνολικά τραυματίες από την συμπλοκή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

«Δέκα είναι συνολικά οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από αυτούς κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνουν για νοσηλεία οι τέσσερις. Ο ένας φέρει τραύμα στο κεφάλι. Δύο είναι πολυτραυματίες ενώ υπάρχει περίπτωση να εισαχθεί και κάποιος πέμπτος ακόμα, ο οποίος είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος» ανέφερε η ιατρική ρεπόρτερ Σοφία Πατραμάνη.

Όπως δήλωσε οι ηλικίες των τραυματιών από τα αιματηρά επεισόδια των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι από 20 έως και 47 ετών με αυτούς που νοσηλεύονται με πιο βαριά τραύματα να είναι 20, 21 χρονών, 45 και 47 ετών.

Από τους τραυματίες οι πέντε Κροάτες είναι μικρότερης ηλικίας 20 με 25 ετών με τους Έλληνες φιλάθλους να είναι μεγαλύτερης ηλικίας, από 40 έως 48 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός γιατρού ο άτυχος 29χρονος που έχασε τη ζωή του στο επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ θα είχε σωθεί εάν κάποιος από τους παρευρισκομένους του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, περιορίζοντας την ακατάσχετη αιμορραγία που είχε από τις μαχαιριές που δέχτηκε.

Ρεπορτάζ: Σοφία Πατραμάνη | ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More