Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δέχθηκε το πρώτο “άκυρο” για Λουκάκου η Ίντερ

 

Η Τσέλσι απέρριψε την πρώτη πρόταση δανεισμού για τον Βέλγο επιθετικό, ωστόσο οι “νερατζούροι” παραμένουν αισιόδοξοι για την επίτευξη συμφωνίας και την επιστροφή του 29χρονου στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ έκανε μία πρώτη πρόταση στην Τσέλσι για τον δανεισμό του Ρομελού Λουκάκου, έναντι 5 εκατ. ευρώ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά δέχθηκε αρνητική απάντηση.

Η ομάδα του Μιλάνου εμφανίζεται αισιόδοξη για την επίτευξη της συμφωνία και θα επιμείνουν στην υπόθεση, θέλοντας να ακούσουν τις απαιτήσεις των “μπλε” για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού.
Υπενθυμίζεται πως ο Λουκάκου αγωνίστηκε στην Ίντερ για δύο χρόνια και κατέγραψε συνολικά 95 συμμετοχές με 64 γκολ και 16 ασίστ. Παράλληλα κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους “νερατζούρι” τη σεζόν 2020-2021, ενώ κέρδισε το βραβείο του παίκτη της χρονιάς την ίδια σεζόν.

Inter have made an opening bid today for Romelu Lukaku: €5m loan fee. Chelsea have rejected this proposal and Inter are waiting for a price tag – talks will continue this week. #CFC @SkySport

Lukaku has told Boehly and Tuchel he only wants Inter move, so he’s pushing. pic.twitter.com/eYFl6FA8nT

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2022

Το άρθρο Δέχθηκε το πρώτο “άκυρο” για Λουκάκου η Ίντερ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More