Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συστήνει άμεση απομάκρυνση των κατοίκων απο τους οικισμούς Δίκελλα, Κόμαρος, Μέστη, Πλάκα, Αταρνη, Μακρη, Αύρα, Μεσημβρία, Συκκοράχη και Πέραμος

Την  άμεση απομάκρυνση των οικισμών Δίκελλα, Κόμαρος, Μέστη, Πλάκα, Ατάρνη, Μάκρη, Αύρα, Μεσημβρία, Συκκοράχη και Πέραμος, συστήνει ο Δημος Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ,οι κάτοικοι που δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης να μεταβούν οργανωμένα στις πλατείες των οικισμών όπου θα περάσει λεωφορείο του δήμου με επικεφαλής τον αντίστοιχο πρόεδρο του κάθε οικισμού.

Η οργανωμένη απομάκρυνση θα πραγματοποιηθεί μέσω των κόμβων Δικελλων και κόμβου Μάκρης προς την πλευρά της Ροδόπης( Κομοτηνή), ενώ σημείο συνάντησης είναι το Σπαθί της Κομοτηνής στην πλατεία Ηρώων.

Έκλεισαν τα Εμπορικά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης παρακολουθώντας την εξέλιξη των πρωτόγνωρων δύσκολων συνθηκών που δημιουργούνται λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή μας καθώς και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της πόλης λόγω του καπνού, και επιδιώκοντας την προστασία όλων μας από τις εν λόγω δύσκολες συνθήκες, κρίνει σκόπιμο το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των εμπορικών επιχειρήσεων σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More