Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του κορυφαίου Έλληνα προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, μια από τις κορυφαίες και εμβληματικές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού εκφράζει ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τονίζει πως η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα έχασαν τον προπονητή της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Άρη με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, και τους άλλους πρωταγωνιστές, τον άνθρωπο πουάφησε το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ με χρυσές επιτυχίες.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζει:

«Ο ”ξανθός” του ελληνικού μπάσκετ δεν είναι πια κοντά μας. Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη προκάλεσε σε όλους μας, και όχι μόνο στον κόσμο του μπάσκετ, θλίψη και συγκίνηση.

Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα έχασαν έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του αθλήματος, τον άνθρωπο των επιτυχιών εντός και εκτός Ελλάδας, τον άνθρωπο που έβαλε το μπάσκετ  στα σπίτια των Ελλήνων.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας για όλα όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στην πολιτική που την υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και συνέπεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Διαβάστε επίσης:

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (6/10) η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη – Επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας την Πέμπτη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More