Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Χίου: Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη, 24 Οκτωβρίου. Στις 6.00 μ.μ. το Δ.Σ. θα συζητήσει και θα αποφασίσει για τον «Έλεγχο λογαριασμού διαχείρισης Ισολογισμού – Αποτελέσματα Χρήσης Προσάρτημα – Ταμειακός Απολογισμός έτους 2016».
Το κατεπείγον του θέματος, όπως σημειώνει στο σχετικό αιτιολογικό ο Πρόεδρος του σώματος Παύλος Καλογεράκης, οφείλεται στο γεγονός ότι, ο Δήμος Χίου έχει καθυστερήσει πολύ να εγκρίνει τους λογαριασμούς διαχείρισης, τους Ισολογισμούς και τα Αποτελέσματα Χρήσης με τα προσαρτήματα και τους ταμειακούς απολογισμούς των ετών ως και το 2022, οπότε πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο ώστε να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Μία ώρα μετά, στις 7.00 μ.μ., θα ξεκινήσει η 35η κατά σειρά δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με 39 συνολικά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Μεταξύ αυτών είναι:
-Η έγκριση παραδοτέου μελέτης Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου Κεντρικού Λιμένα Χίου-Απόφαση 173/2023 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
– Η ενημέρωση επί του πρακτικού της έκτακτης Λαϊκής Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Κοινότητας Ελάτας της 10ης Αυγούστου (που είχε ως θέμα τις ιχθυοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή).
– Η Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου – Λυκείου και Οικοτροφείου Οινουσσών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More