Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεκατρία βραβεία για την Ήπειρο στα Best City Awards 2023

Δεκατρία βραβεία απέσπασαν φορείς της Ηπείρου στα Best City Awards 2023, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Ο απολογισμός για την Ήπειρο είναι 5 χρυσά, 5 Αργυρά και 3 χάλκινα βραβεία σε φορείς της περιοχής για νέα έργα και καλές πρακτικές που αφορούν την Ήπειρο.

Χρυσά βραβεία έλαβαν η Περιφέρεια Ηπείρου για την Οδό Σταύρου Νιάρχου και το Πάρκο υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας, το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας σε συνεργασία με Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας για την Εγκατάσταση Περιβαλλοντικών Σταθμών μέτρησης ποιότητας αέρα.

Ασημένια βραβεία έλαβαν ο Δήμος Ιωαννιτών για το Πάρκο Πολιτισμού στο Κάστρο Ιωαννίνων, ο Δήμος Κόνιτσας για Έργα πλακοστρώσεων και καλντεριμιών σε δημοτικές οδούς ο Δήμος Αρταίων και η ΔΕΥΑ της Άρτας στην κατηγορία βιώσιμη Ανάπτυξη Υποδομών, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καναλλακίου Δήμου Πάργας για την Μελέτη με όραμα ένα πράσινο σχολείο και ο σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας για την ανάπτυξη & την προώθηση των Ιαματικών Πηγών των Δήμων Κόνιτσας και Πρεβέζης.

Χάλκινα βραβεία έλαβαν το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας για δράσεις πρόληψης μέσω “Τηλεϊατρικής”, ο Δήμος Αρταίων για τη Δημοτική Διαδικτυακή Τηλεόραση και την αναβάθμιση και βελτίωση ενεργειακής απόδοσης σε δομές εκπαίδευσης και άθλησης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More