Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν “Χ”άρηκε κανείς

 

Για την 9η αγωνιστική της La Liga, Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε έμειναν στο 0-0 στο “Βαγιέκας”, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλντι στο 53′ με τον Τρέχο και να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη.

Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Βαγιέκας” για την 11η αγωνιστική της La Liga, σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλντι για τους γηπεδούχους, με τον Σόρια στο 53′ να λέει “όχι” στον Τρέχο.

Ο αγώνας

Η Χετάφε είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς, με τον Αλένια να σουτάρει στο 10′ και τον Ντιμιτριέφσκι να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση. Το παιχνίδι είχε αργό ρυθμό, τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν έλλειψαν και από τις δύο ομάδες, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Ράγιο να κερδίζει πέναλντι, αλλά ο Τρέχο στο 53′ ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα, με τον Σόρια να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 73′ ο Παλαθόν σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 78′ ήταν η σειρά του Φαλκάο να απειλήσει, αλλά ο Σόρια απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κολομβιανού επιθετικού.

Τίποτα δεν άλλαξε στο ματς, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και ένα χαμένο πέναλντι για την Ράγιο, με τον Σόρια να λέει “όχι” στον Τρέχο και να κρατάει την ομάδα του όρθια στο “Βαγιέκας”.

Κίτρινες: 81′ Κατένα, 85′ Μπεμπέ / 24′ Ανχιλέρι, 42′ Μίτροβιτς, 83′ Αλγκόμπια

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλίου, Λεζέν, Κατένα, Φραν Γκαρσία, Κομεσάνα (71′ Λόπεζ), Βαλεντίν, Παλαθόν (85′ Πόζο), Τρέχο (85′ Μπεμπέ), Γκαρσία (68′ Τσαβαρία), Καμέγιο (68′ Καμέγιο)

Χετάφε: Σόρια, Σουάρεζ, Ντουάρτε, Ντζενέ, Ανχιλέρι (59′ Αλγκόμπια), Αλένια, Μίγια, Μαξίμοβιτς (59′ Ινγκλέσιας), Ουνάλ (90′ Μάτα), Μαγιοράλ (72′ Πόρτου)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More