Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού για να πάρει Μάξι Γκόμες και Μπάρτρα από την Τράμπζονσπορ

Τα δύο αστέρια της Τραμπζονσπόρ, ο Ουρουγουανός επιθετικός Μάξι Γκόμεζ και ο Ισπανός στόπερ Μαρκ Μπάρτρα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για να τους αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός χτύπησε πρώτος την πόρτα της Τράμπζονσπορ με πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και για τους δύο παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι, η προσφορά των οποίων δεν κρίθηκε επαρκής και δεν ελήφθη καν υπόψη, ετοιμάζονται να αυξήσουν το ποσό αυτό.

Η Τραμπζονσπόρ, λόγω του υψηλού κόστους των δύο ποδοσφαιριστών, είναι διατεθειμένη να πουλήσει σε περίπτωση σημαντικής προσφοράς.

Αναφέρεται ότι η εκπρόσωπος της Μαύρης Θάλασσας αναμένει έσοδα περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση των Μάξι Γκόμεζ και Μπάρτρα.

Επιπλέον, στην ατζέντα των μεταγραφών βρίσκεται και ο Ζινκέρναγκελ, ένα από τα ονόματα που εξετάζει η Τραμπζονσπόρ για το rotation στα άκρα.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ και θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αυτή με τον Ζινκέρναγκελ και ένα συγκεκριμένο ποσό για να πάρει ως αντάλλαγμα τον Μπάρτρα και τον Μάξι Γκόμεζ.

Τόσο ο Μπάρτρα όσο και ο Μάξι Γκόμεζ μεταγράφηκαν στην Τραμπζονσπόρ στην αρχή της περασμένης σεζόν.

Ο Ισπανός στόπερ, ο οποίος αγωνίστηκε σε 40 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, είχε επιτυχημένη παρουσία με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ουρουγουανός στράικερ Γκόμεζ, από την άλλη πλευρά, τίναξε τα δίχτυα 7 φορές σε 34 αγώνες και έδωσε 5 γκολ πάσες.

Πηγή: TRTSpor
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More