Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφόνησαν τον πρόεδρο της Τίγκρες μετά την ήττα από την Ατλέτικο

Ο πρόεδρος της κολομβιανής ομάδας της δεύτερης κατηγορίας Τίγκρες FC, Έντγκαρ Πάεζ, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς μετά την ήττα της ομάδας του το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο 63χρονος επέστρεφε στο σπίτι του με το αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Ατλέτικο FC, όταν δολοφονήθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα κοντά στο γήπεδο, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η κόρη του διέφυγε σώα και αβλαβής και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία.

“Η οικογένεια της Τίγκρες και η αθλητική κοινότητα είναι συντετριμμένοι από αυτό το γεγονός”, ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

“Η αφοσίωσή του στην ομάδα και η αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας άφησαν ανεξίτηλο σημάδι σε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν”.

Ο Φερνάντο Τζαραμίγιο, πρόεδρος της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Κολομβίας (DIMAYOR) που διαχειρίζεται τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θρήνησε τον θάνατο του Πάεζ.

“Πάντα τον διέκρινε ο σεβασμός προς τους φίλους του, οι ισχυρές αλλά σεβαστές θέσεις του και η αγάπη που δήλωνε για το άθλημα που όλοι μας αγαπάμε με πάθος: το ποδόσφαιρο”, δήλωσε ο Jaramillo.

Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Πάεζ στους επόμενους δύο γύρους των αγώνων.

Πηγή: ESPN
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More