Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν Συνέδριο Back to School 2023 από το Project Parenting

Μπήκε ο Σεπτέμβριος και μαζί με αυτόν ξεκίνησε ο καταιγισμός μηνυμάτων για επιστροφή στο σχολείο… Το σχολικό άγχος ξαναχτυπά, και όχι μόνο τα παιδιά. Μάλλον περισσότερο τους γονείς, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες. Για να μπορέσουμε ως γονείς να κατευνάσουμε τα δικά μας άγχη, ώστε να είμαστε ήρεμοι και υποστηρικτικοί σε αυτά των παιδιών, το Project Parenting διοργανώνει στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 20:00 έως τις 23:15 το βράδυ το δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο “Back to School 2023”, όπου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων:

Το άγχος αποχωρισμού

Τα κλάματα στην πόρτα του σχολείου

Τις ιώσεις και την υγεία στο σχολείο

Για θέματα συμπεριφοράς του παιδιού

Το αν θα κάνει φίλους

Το αν θα διαβάζει και πώς! 

Το καθημερινό σχολικό άγχος που μπορεί να μοιάζει απλό, αλλά… δεν είναι.

Το συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτό και εντελώς δωρεάν για όλους.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν περισσότερες από 18 ομιλήτριες, οι οποίες θα συζητήσουν για τα πιο συχνά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας και πώς να τις αντιμετωπίσουν. Επίσης, θα αναφέρουν τα πιο συχνά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς παιδιών δημοτικού αλλά και ποιες γνώσεις χρειάζονται για να τα διαχειριστούν. 

Αν και δωρεάν, το συνέδριο Back to School 2023 απαιτεί προεγγραφή, η οποία μπορεί να γίνει σε αυτόν τον σύνδεσμο.

To Project Parenting

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματός – ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο [email protected] 

Διαβάστε επίσης:

Τρία στερεότυπα που βαραίνουν τους γονείς και τους γεμίζουν ενοχές

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More