Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεά θερμοκηπίου από τον Παγχιακό Σύλλογο «Κοραής» Νέας Υόρκης στον Π.Σ.Α.μεΑ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ιστορικού Παγχιακού Συλλόγου «Κοραής» Νέας Υόρκης, στο αίτημα της προέδρου του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία (Π.Σ.Α.μεΑ), κ. Σοφίας Μιχάλα, για την δημιουργία ενός θερμοκηπίου για την ενασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία και την προετοιμασία τους για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε η εγκατάσταση του θερμοκηπίου στους χώρους του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στο Νεοχώρι της Χίου και λίγο καιρό μετά, ο πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου «Κοραής» Νέας Υόρκης, Παναγιώτης Γεραζούνης, πλαισιωμένος από στελέχη και μέλη του Συλλόγου, επισκέφθηκαν τις κτιριακές εγκαταστάσεις και είδαν από κοντά ότι τα χρήματά τους έπιασαν τόπο.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προγράμματα του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και να συνομιλήσει με τα στελέχη και τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία είναι ένας από τους νεώτερους οργανισμούς, ιδρύματα και φορείς που προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των φορέων που ευεργετήθηκαν και συνεχίζουν να ευεργετούνται από την γενναιοδωρία των ομογενών.

Πηγή: Αναμνήσεις

Φωτογραφίες: Παγχιακός Σύλλογος “Κοραής” Νέας Υόρκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More