Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαία δυστυχήματα σε Βριλήσσια και Πέραμα

Δύο τραγωδίες γράφτηκαν στην άσφαλτο, ξημερώνοντας Χριστούγεννα σε Βριλήσσια και Πέραμα. Μία νεαρή κοπέλα και ένας ανήλικος έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα δύο άτομα νοσηλεύονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μετά τροχαία στις λεωφόρους Αναπαύσεως και Σχιστού.

Στο τροχαίο στα Βριλήσσια έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά.
Συνέβη γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα στην οδό Αναπαύσεως. Ο18χρονος οδηγός του Ι. Χ. που κατευθυνόταν από Πεντέλης προς Κλεισθένους, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Αυτό προσέκρουσε πρώτα σε μία διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε μία κολόνα φωτισμού και κατέληξε στην περίφραξη ενός οικοπέδου. Πήγαν εκεί οι πυροσβέστες, ο οδηγός και η 17χρονη συνοδηγός απεγκλωβίστηκαν, δυστυχώς νεκροί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής.
Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», αλλά είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους.

Στο άλλο τροχαίο τώρα, έγινε περίπου την ίδια ώρα και αυτό γύρω στις 4.30πμ στη λεωφόρο Σχιστού.
Ένα ταξί που οδηγούσε ένας 28χρονος βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Ο οδηγός και η συνοδηγός του αυτοκινήτου, 22 χρόνων, απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες, έφεραν πολύ σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα, μεταφέρθηκαν στο «Αττικό Νοσοκομείο».
Δυστυχώς η συνοδηγός έχασε τα δύο της πόδια, ενώ ο οδηγός έχασε το ένα πόδι και οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο. Νοσηλεύονται και οι δύο στην εντατική στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης, Σοφία Πατραμάνη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More