Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο Χανιώτες φοιτητές νοσηλεύονται με εγκαύματα στο ΑΧΕΠΑ

Δύο Χανιώτες φοιτητές, επιβάτες του τρένου, του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη νοσηλεύονται με εγκαύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση, ειδικά του ενός φοιτητή από τα Χανιά είναι αρκετά πιο σοβαρή, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία τους. Αρχικά οι δυο τραυματίες είχαν διακομισθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτούν στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονικής.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, πρόκειται για δύο εγκαυματίες που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ότι πρόκειται ν’ αναλάβει την εκπροσώπηση τους έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι οικογένειες των δύο φοιτητών από τα Χανιά.

Η κατάσταση τους δεν είναι καλή και για αυτό δεν παρέμειναν στα νοσοκομεία της Λάρισας αλλά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για δύο οικογένειες φοιτητών από τα Χανιά που τραυματίστηκαν στα Τέμπη και οι οικογένειες τους μου ζήτησαν ν’ αναλάβω την εκπροσώπηση τους”, αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα ο κ. Κούγιας διευκρίνισε πως τα σοβαρά τραύματα των δύο φοιτητών έχουν προκύψει από πολλαπλά εγκαύματα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More