Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύσκολο να είσαι η… «Μικρή Γοργόνα» – Η Χάλι Μπέιλι περνούσε 13 ώρες την ημέρα στο νερό για τις ανάγκες της ταινίας

Η Χάλι Μπέιλι θα είναι η νέα «Μικρή γοργόνα» στην αναμενόμενη ταινία της Disney, που πρόκειται να δώσει μια πιο σύγχρονη ματιά στην κλασική ιστορία της Άριελ. Τα γυρίσματα ωστόσο, δεν ήταν εύκολα αφού η ηθοποιός περνούσε μέχρι και 13 ώρες μέσα στο νερό.

Όπως αποκάλυψε η Χάλι Μπέιλι μιλώντας στο περιοδικό Edition, βρίσκονταν πολλές φορές ακόμα και 13 ώρες μέσα στο νερό. Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Ρομπ Μάρσαλ χρησιμοποίησε δεξαμενές νερού και οπτικά εφέ για να δημιουργήσει εκτεταμένες υποβρύχιες σκηνές.

«Πίεσα όσο μπορούσα τον εαυτό μου. Και νιώθω ότι το μήνυμα από την [Άριελ] ήταν πως πρέπει να ξέρεις ότι το έχεις πάντα μέσα σου» είπε η Μπέιλι.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη δική μου εκδοχή της ταινίας γιατί σίγουρα έχουμε αλλάξει την οπτική τού να θέλει να φύγει από τον ωκεανό για ένα αγόρι», είπε ο Μπέιλι. «Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Έχει να κάνει με τον εαυτό της, τον σκοπό της, την ελευθερία της, τη ζωή της και το τι θέλει», πρόσθεσε.

I was in the shower & it dawned on me that a hint of the nuance changes are in the trailer all this time. It’s a small bit of dialog but it’s very telling how different Ariel’s purpose will be. I love the new change. It’s done so effortlessly & organically. #TheLittleMermaid pic.twitter.com/nQlLyies6l

— Merbae (@LittleMerbeing) March 22, 2023

«Ως γυναίκες είμαστε καταπληκτικές, είμαστε ανεξάρτητες, είμαστε μοντέρνες, είμαστε τα πάντα. Και χαίρομαι που η Disney αγγίζει μερικά από αυτά τα θέματα» τόνισε η Μπέιλι.

Η «Μικρή γοργόνα» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου από την Disney.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More