Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Κουτσούμπας μετά το τέλος του debate: «Γιατί αυτοί είναι και αυτοί είμαστε»

Μα αφού έχουν κοινό πρόγραμμα, ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του debate για το αν τελικά είναι όλοι οι ίδιοι. «Και σε αυτή την κατεύθυνση εμείς είμαστε ενάντια σε όλους αυτούς, γιατί αυτοί είναι και εμείς αυτοί είμαστε» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Χρειάζεται καθημερινός αγώνας, καθημερινή πάλη, αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το ΚΚΕ υπόσχεται ότι θα είναι εδώ και προεκλογικά και μετεκλογικά γιατί δυνατός πρέπει να είναι ο λαός και το ΚΚΕ αν αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη θα μπορεί να είναι μπροστά στους αγώνες γιατί τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας» πρόσθεσε.

«Φωτοτυπίες δεν είναι τα κόμματα, έχουν κάποιες διαφορές επιμέρους. Το θέμα είναι στα βασικά, στα κύρια είναι ενάντια σε αυτή την κατάσταση, ενάντια στη βαρβαρότητα, είναι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων ή είναι υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου; Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Και αυτό το ερώτημα το απευθύνει ο ελληνικό λαός και το απαντάει επίσης. Και πρέπει επιτέλους αυτή τη στιγμή να το απαντήσει θετικά, να ψηφίσει ο ελληνικός λαός ΚΚΕ. Άλλωστε η μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής στις σημερινές εκλογές που στις περισσότερες σχολές είναι με πάνω από 45 και 50% δείχνει τον δρόμο άρα μπορούμε, δεν είναι όλα ουτοπία ούτε όλα όραμα. Όλα μπορούν να γίνουν. Άρα ο ελληνικός λαός ας αποφασίσει ποιους θέλει να έχει δίπλα του την άλλη μέρα που θα είναι δύσκολη το λέμε και το υπογράφουμε. Που θα είναι αντιλαϊκές πολιτικές αυτών που θα βγουν στην κυβέρνηση. Να έχει δυνατό ΚΚΕ, να οργανώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, να αντιμετωπίσει τα αντιλαϊκά μέτρα, να έχουμε κατακτήσεις και να ανοίξουμε τον δρόμο για ριζικές ουσιαστικές αλλαγές στην οκινωνία, την οικονομία, στα πάντα» τόνισε ακόμα ο κ. Κουτσούμπας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More