Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Μάντζος από Τρίπολη : “Είτε ανοχή στα ίδια ή δημοκρατική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού της χώρας “

Τη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος,  όπου και είχε αναλυτική συζήτηση γύρω απ’ τα θέματα που απασχολούν τους εκεί επιχειρηματίες, μετά και τον τελευταίο νόμο.

Αργότερα, επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αρκαδίας και συζήτησε με την διοικούσα επιτροπή του Επιμελητηρίου, για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα της Αρκαδίας.

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Μάντζος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ” Το δίλημμα, το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι, είτε ανοχή στα ίδια ή δημοκρατική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Θέλουμε μία προοδευτική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ στον πυρήνα αυτής”.

” Είμαστε κυβερνητική δύναμη, είμαστε δύναμη προόδου”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μάντζος, σε συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της ομιλίας του στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση, μίλησε και ο γνωστός καθηγητής και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης.

Για το ζήτημα των ερευνών και της αξιοποίησης των πιθανών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ο Γιάννης Μανιάτης, τόνισε τα πιο κάτω : ” Χάσαμε επτά με οκτώ χρόνια. Να προχωρήσει άμεσα η έρευνα και η αξιοποίηση των εθνικών κοιτασμάτων στους υδρογονάνθρακες. Μία επάρκεια και μία αυτάρκεια, θα φέρει σοβαρά έσοδα στο κράτος, κάτι που θα ενισχύσει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.”

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More