Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δ. Παπαστεργίου: «Γιορτή της Δημοκρατίας η σημερινή μέρα – Υπάρχει θετική ανάγνωση για τους πολλούς υποψήφιους»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρο» για τη μακρά πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι άλλο πράγμα η τοπική αυτοδιοίκηση, άλλο πράγμα να είσαι δήμαρχος, κάποια πράγματα είναι ομορφότερα κάποια όχι. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό και μη συγκρίσιμο. Πάντως η επαφή παραμένει, αυτό το διάστημα και λόγω των δημοτικών εκλογών και λόγω των καταστάσεων στη Θεσσαλία βρέθηκα αρκετές μέρες εδώ πέρα. Σημασία έχει να είσαι εδώ και να βοηθάς με όποιον τρόπο μπορείς είτε ως δήμαρχος είτε ως δημοτικός σύμβουλος», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η μία ανάγνωση είναι ότι οι 150.000 υποψήφιοι είναι πολλοί. Υπάρχει όμως και μία δεύτερη ανάγνωση, που λέει ότι είναι σημαντικό να φέρνεις τον κόσμο να ασχολείται. Ακόμα και οι πολλοί, συμμετέχοντας σε ένα ψηφοδέλτιο, μπαίνουν στη διαδικασία να ενημερωθούν, να σκεφτούν, να συζητήσουν τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα «Γιορτή της Δημοκρατίας».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More