Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Είσαι ένα τίποτα, μην υψώνεις την φωνή σου σε μένα!” Ήρθαν στα χέρια με βαριές ύβρεις ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο

Ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Davide Vagnati και ο προπονητής Ivan Juric απαθανατίστηκαν σε βίντεο να τσακώνονται άγρια στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του συλλόγου στην Αυστρία.

Η ομάδα της Serie A συνέχισε την προετοιμασία της παίζοντας αρκετούς φιλικούς αγώνες που έδειξαν τη δύναμη της ομάδας παρά τις σοβαρές αποχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι.
Ο αμυντικός Gleison Bremer έφυγε για τη Γιουβέντους για 35 εκατομμύρια λίρες και ο πρώην αρχηγός της ομάδας Andrea Belotti έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ έχουν ξοδέψει μόνο £13 εκατομμύρια για νέες μεταγραφές, στις οποίες περιλαμβάνονται οι Samuele Ricci, Brian Bayeye, Etrit Berisha και Pellegri.

Ο πρώην προπονητής της Τζένοα και της Βερόνα, Τζούριτς, είχε πολλές φορές συνομιλίες με τον πρόεδρο της ομάδας Ουρμπάνο Κάιρο, δείχνοντας την απογοήτευσή του για την κακή πολιτική ενίσχυσης της ομάδας αυτό το καλοκαίρι.

Οι εντάσεις αυξήθηκαν όταν ο 44χρονος αθλητικός διευθυντής έφτασε στην προπονητική βάση και τον υποδέχτηκε ο Τζούριτς, τόσο πολύ που άρχισαν να τσακώνονται στο πάρκινγκ. Ο Vagnati χάρη στην έγκαιρη επέμβαση τρίτων συγκρατήθηκε καθώς αυτός και ο Juric άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλο με πολύ έντονο τρόπο.

Στο βίντεο, ο Τζούριτς είπε: «Άφησέ με επιτέλους ήσυχο, σώζω τη ζωή σου. Πήγαινε να γ………
Στην οποία ο Βαγκάντι απάντησε: «Όταν πηγαίνεις στον πρόεδρο δεν μου λες τίποτα, δεν με σέβεσαι.
Ο Τζούριτς ανταπέδωσε: «Θέλω να φύγεις. Εξαφανίσου!”

Ο Βαγκάντι δήλωσε: «Θα φτιάξω την ομάδα και πρέπει να την προπονήσεις και πρέπει να το κάνεις καλά».
Οι δυο τους πήγαιναν πέρα ​​δώθε με υβριστικά σχόλια, ο Τζούριτς επέμεινε: «Με εξοργίζεις, φύγε από κοντά μου.
Ο Vagantin πρόσθεσε για άλλη μια φορά: «Θα οικοδομήσω μια δυνατή ομάδα… και πρέπει να την κάνεις δυνατή.

Ο Τζούριτς, ο οποίος έχει ήδη δείξει την απογοήτευσή του στις μεταγραφικές συναλλαγές, είπε στη συνέχεια: «Τα κάνεις όλα σκ….. Είσαι απλά ένας ηλίθιος!
Στο οποίο ο Βαγκάντι ανταπέδωσε ξανά, λέγοντας: «Είσαι ένα γαμ…τίποτα. Μη μου υψώνεις τη φωνή σου.
Ο Κροάτης συνέχισε να επιμένει να τον αφήσει ήσυχο ο Βαγκάντι, φωνάζοντας: «Μη με φωνάζεις, πήγαινε να παλέψεις μόνος σου.

Τα πράγματα θερμάνθηκαν περισσότερο με τον Vaganti να συγκρατείται από ένα τρίτο μέλος, καθώς φώναξε: «Με καταλαβαίνεις; Μη μου υψώνεις τη φωνή σου.
Ο Τζούριτς είπε για άλλη μια φορά: «Πήγαινε να μαλώσεις τον εαυτό σου, ηλίθιε. Πριν απαντήσει ο Βαγκάντι: «Με εξοργίζεις. Πρέπει να με σεβαστείς. Όπως εγώ το έχω για σένα, πρέπει να το έχεις για μένα… Με ακούς ρε;
Ο Τζούριτς απάντησε: «Τι σεβασμό; Δεν το έχω (σεβασμός για σένα).
Ο Βαγκάντι απάντησε: «Πρέπει να με σεβαστείς. Και ο Τζούριτς αποκάλυψε: «Δεν σε σέβομαι. Πήγαινε στη δουλειά».
Ενδεχομένως αναφερόμενος στον πρόεδρο του συλλόγου στο Κάιρο, ο Vagnati φώναξε: «Σε υπερασπίζομαι πάντα μπροστά στο κεφάλι του άλλου. Και πάντα σε σεβόμουν. Γ…. ηλίθιε».
Η Τορίνο θα παίξει φιλικό εναντίον της Νίκαιας της Ligue 1 το Σάββατο 30 Ιουλίου πριν ανοίξει τη νέα σεζόν στη Serie A εναντίον της Μόντσα στις 13 Αυγούστου.
Η ομάδα του Juric ήρθε 10η την περασμένη σεζόν, 20 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και 20 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, αλλά θα ελπίζει σε καλύτερη τύχη αυτή τη φορά.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More