Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εαρινό στίβου: Η διοργάνωση των Σερρών πήρε άριστα από την ομοσπονδία

Στην ιστορία έμειναν οι Εαρινοί αγώνες στίβου που διεξήχθησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη των Σερρών η οποία πήρε άριστα από την ομοσπονδία για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση.

Αναρίθμητα ρεκόρ, δύο πανελλήνια από την φοβερή Πολυνίκη Εμμανουηλίδου στα 200 μ. Γυναικών Κ23 με 22,94 και την ανερχόμενη Βασιλική Καλλιμογιάννη στα 3.000 μ. στιπλ Γυναικών Κ20 με 10.26.11. , συναρπαστικές κούρσες στα 100 μ. και 200 μ. ανδρών και γυναικών με επιδόσεις που είχαν χρόνια να σημειωθούν σε μια εσωτερική διοργάνωση (χαρακτηριστικό ότι επτά αθλήτριες έτρεξαν κάτω από τα 12.00, ενώ οι εννέα πρώτες έκαναν φετινό ή ατομικό ρεκόρ, ενώ στους άνδρες με τον άνεμο λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο – αλλά με βροχή – εννέα άτομα έτρεξαν κάτω από 10.55.) και βέβαια μια άρτια διοργάνωση από τους Σερραίους δικαιώνουν την ομοσπονδία που επέλεξε τις Σέρρες για τους εαρινούς αγώνες που αποτέλεσαν την καλύτερη μέχρι σήμερα αγωνιστική στιγμή της εγχώριας δράσης.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και ο ταμίας του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Γιάννης Λιούμπας

Όπως επισημαίνεται στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ: «Η πόλη των Σερρών στάθηκε για μία ακόμη φορά αντάξια των προσδοκιών και στο όμορφο και πιστοποιημένο Δημοτικό της Στάδιο φιλοξένησε μια εξαιρετική διοργάνωση».

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη με τιμητική διάκριση ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύτιμης υποστήριξης του Δήμου Σερρών στις διοργανώσεις, που πραγματοποιούνται στο Δήμο Σερρών.Μέχρι αργά το βράδυ οι εξέδρες του Δημοτικού σταδίου Σερρών ήταν κατάμεστες από κόσμο

«Βλέπουμε ένα στάδιο να σφύζει από ζωή, γεμάτο από αθλητές. Δύο ημέρες με πολύ καλές επιδόσεις σε ένα γήπεδο πιστοποιημένο, όμορφο και χαίρομαι που βρισκόμαστε εδώ και μπορούμε να απολαύσουμε το θέαμα. Νομίζω είναι από τις ομορφότερες στιγμές, που έχω ζήσει ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ» είπε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα.

Το ουράνιο τόξο μετά το τέλος της βροχής

Για ακόμη μια φορά οι Σέρρες απέδειξαν, ότι έχουν το έμψυχο δυναμικό και μπορούν να διοργανώσουν με επιτυχία Πανελλήνια πρωταθλήματα, αφού όλοι όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και φρόντισαν να γίνει μια άψογη διοργάνωση.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More