Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνες φρίκης στη Γάζα: Αεροσκάφη του Ισραήλ βομβαρδίζουν και ισοπεδώνουν κτήρια – Δείτε βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας

Δραματικές ώρες συνεχίζει να ζει η Μέση Ανατολή, όπου από το Σάββατο οι νεκροί των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων ξεπερνούν κατά πολύ τους 1.200. Η «απάντηση» των Ισραηλινών στην επίθεση των Παλαιστινίων βρίσκεται σε εξέλιξη με τα βίντεο που φτάνουν από τη Γάζα να αποτυπώνουν τις σκηνές φρίκης.

Αεροσκάφη του Ισραήλ βομβαρδίζουν στόχους στη Γάζα και ισοπεδώνουν κτήρια, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση στο X η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, «η Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να επιτίθεται σε στόχους τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Το πρωί πολλά στρατηγικά κέντρα δέχθηκαν επίθεση. Το πρωί, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν σε αποθήκη όπλων και σε φρεάτιο εισόδου σε υπόγεια τρομοκρατική σήραγγα στη Λωρίδα της Γάζας, τα οποία χρησιμοποιούνται από ανώτερα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς».

חיל-האוויר ממשיך לתקוף מטרות של ארגוני הטרור ברצועה; בשעות הבוקר נתקפו מספר מוקדים אסטרטגיים

כלי טיס של חיל-האוויר תקפו בשעות הבוקר מחסן אמצעי לחימה ופיר כניסה למנהרת טרור תת קרקעית בשטח הרצועה אשר משמשים את בכירי ארגון הטרור חמאס. pic.twitter.com/jgnc5TOw6v

— Israeli Air Force (@IAFsite) October 9, 2023

גם בשעה זו, חיל-האוויר ממשיך לתקוף עשרות מטרות של ארגוני הטרור ברצועת עזה.
לא נעצור עד שלא יושג שקט לכל תושבי מדינת ישראל. pic.twitter.com/NKcEHZUfb0

— Israeli Air Force (@IAFsite) October 9, 2023

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι επιβάλλει τον πλήρη αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, νερού, τροφίμων και καυσίμων στον πληθυσμό των 2,5 εκατομμυρίων κατοίκων.

Gaza while the world is silent!!!!!! pic.twitter.com/iS5zdCdbdF

— Muhammad Smiry (@MuhammadSmiry) October 9, 2023

ג’באליא. תקיפה מסיבית וגם באשאטי. דובר צה”ל בערבית קרא לתושבים בשכונת ארמאל בעזה להתפנות. pic.twitter.com/w7wu04W6IQ

— Jack khoury.جاك خوري (@KhJacki) October 9, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More