Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Προξενείο της Νέας Υόρκης

Με ένα ενδιαφέρον πάνελ, στο οποίο θα συμμετέχουν διακεκριμένες γυναίκες από την ελληνοαμερικανική κοινότητα, θα τιμήσει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Γενικό Προξενείο, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα, θα συμμετέχουν η Ελληνίδα βραβευμένη σεφ, Μαρία Λόη, η καθηγήτρια Βιοϊατρικής Μηχανικής και Ραδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, Δρ Ελίζα Κονοφάγου, η ανώτατη πολιτειακή δικαστής της Νέας Υόρκης, Μάντλιν (Μαγδαληνή) Σίγκα, η εκτελεστική διευθύντρια της «Ηγεσίας των 100», Πωλέτ Πούλου και το στέλεχος της Goldman Sachs, Δρ Μαρία Βασάλου. Τη συζήτηση θα συντονίσει η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Γιάννα Νταρίλη.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα επιτεύγματα των γυναικών. Την ίδια ώρα, όμως, συνειδητοποιούμε πόσα ακόμα χρειάζεται να γίνουν για να εξαλειφθούν οι προκαταλήψεις, οι διακρίσεις αλλά και τα προσκόμματα που εμποδίζουν τις γυναίκες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Προξενείου.Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More